Hirdetés

Brie Larson továbbra is keményen edz, hogy tökéletes Marvel Kapitány legyen

|

Sokadszorra is megbizonyosodhatunk róla, a színésznő mindent megtesz, hogy hiteles Marvel Kapitány legyen.

Hirdetés

Többször volt már alkalmunk látni, hogy Brie Larson milyen elhivatott, mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb formáját nyújtsa, mikor megtestesíti Marvel Kapitányt. A színésznő egy percre sem pihen meg, most újabb videót posztolt arról, hogy milyen komolyan veszi a fizikai fejlődést. Ha Brie Larson ilyen jó formában van, nem tartunk attól, hogy a The Marvels-ben alulmaradna bárkivel szemben.

Hirdetés

A már 6,8 millió követőt tömörítő Instagram-oldalára legutóbb egy olyan videót töltött fel a színésznő, amiben sokakat megszégyenítő tempómban és ami fontosabb, szabályosan fekvőtámaszozik.

Larson egyébként rendkívül aktív lett az elmúlt időszakban a közösségi oldalakon, elindított például egy YouTube csatornát, ahol még Valkűrt is elvitte egy Fortnite meccsre, de sokat posztol az Instára is és ha érdekes a téma, szívesen beszélget a követőivel is a témában.

A színésznővel a mozikban legközelebb a The Marvels-ben találkozhatunk, ami 2022 novemberében várható.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)