Hirdetés

BrightBurn - James Gunn új filmje egy merőben újszerű szuperhősös horror lesz

|

A BrightBurn első trailere megmutatja, milyen lehetett volna Superman, ha gyerekkorában megkattan kicsit.

Hirdetés

Bár A galaxis őrző harmadik részét a Marvel elvette James Gunntól, a rendező azért természetesen cseppet sem unatkozik. Következő filmje (amelyben producerként vállalt szerepet) például egy különleges szuperhősös horror lesz. 

Hirdetés

Az amerikai farmvidéken lezuhan egy idegen űrhajó, amelyből egy kedves házaspár egy édes kis csecsemőt emel ki. Sajátjukként kezdik el nevelni a gyereket, kamaszkorához közeledve viszont kiderül, hogy a fiúnak szuperképességei vannak. Nem csak hihetetlenül erős, de repülni is tud, sőt képes szeméből vörös lézersugarakat is kilőni. Ismerős az alaphelyzet? Nos, most kivételesen nem a Superman képregényekről van szó.

James Gunn új filmjében ugyanis ez a srác nem hősnek fog állni, inkább elkezdi levadászni a helyieket. Ritkán látunk ilyen koncepciót, pedig teljesen életszerű az, hogy egy emberfeletti képességekkel bíró gyerek nem csak égő házakból akar embereket kimenteni, hanem egészen másra is használni fogja az erejét. 

Már nézhető a BrightBurn első előzetese, ami meglehetősen félelmetesre sikerült: 

A BrightBurn forgatókönyvét Gunn testvérei, Brian és Mark írták, a rendezésért pedig  David Yarovesky felel. A premier jövő májusban várható. Ti meg fogjátok nézni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)