Hirdetés

Bruce Campbell gyakorlatilag megerősítette, hogy szerepelni fog az MCU egyik filmjében

|

A pletykákat követően a színész egészen egyértelműen reagált a Twitteren.

Hirdetés

Ha minden jól halad, akkor jövőre várható a Doctor Strange in the Multiverse of Madness premierje, amiről időközben kiderült már ez az, így például tudjuk, hogy a korábbi Pókember-trilógia mögött álló Sam Raimi rendezi a filmet, ami elméletileg szorosan kapcsolódik majd az MCU egy másik darabjához is. A jelek szerint pedig a kaland rendezője egy régi cimboráját is bepakolja az alkotásába, habár azt nem tudni, milyen szerepet szán neki.

Bruce Campbell egyik korábbi tweetjéből kiderült, hogy bizony Londonban van, és az ugyan nem derült ki, hogy miért, egyes rajongók úgy vélik, hogy a következő Doctor Strange forgatása miatt utazott a brit fővárosba.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a pletykák elértek Campbellhez is, és a színész egy rejtélyesen megfogalmazott, ám mégis egyértelműnek látszó bejegyzésben reagált a Twitteren:

"Hű, nagyon izgalmas volt egy bizonyos városban dolgozni egy bizonyos rendezővel egy bizonyos filmen egy bizonyos színésszel - bizony ám!"

Persze simán benne van a pakliban, hogy Campbell csak gúnyosan reagált a pletykákra, ám nem volna túlságosan meglepő, ha mégis jutna neki akár csak egy cameoszerep a filmben, hiszen Raimi számos alkotásában feltűnt már korábban, így például a Pókember-trilógiában is. Ez egyébként érthető is, hiszen a színész és a rendező már nagyon régóta barátok, és első nagy filmjüket, az 1981-es The Evil Deadet is együtt alkották meg.

Ti el tudnátok képzelni Bruce Campbellt egy komolyabb MCU-s szerepben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)