Hirdetés

Bruce Campbellnek megvan a véleménye arról, hogy CM Punk legyen az Evil Dead új főhőse

|

Az eredeti Ashnek volt pár keresetlen szava annak kapcsán, hogy a rajongók az egykori pankrátort szeretnék viszontlátni az ő legendás szerepében.

Hirdetés

Bruce Campbell nemrégiben hivatalosan is visszavonult az Evil Dead szériától, tehát ha minden igaz, akkor soha többé nem láthatjuk majd őt Ashként láncfűrésszel szeletelni a zombikat és egyéb rondaságokat. Persze a franchise rajongói nem szeretnék, hogy ezzel az egész Evil Dead sorozatnak is vége legyen, és már ki is szemelték Campbell utódát. A Twitteren kapott szárnya az ötlet, miszerint CM Punknak kellene átvennie Campbell helyét, vagyis ő lehetne az új Ash Williams

Hirdetés

Alig pár nap alatt kisebb mozgalom született a felvetés kapcsán, most már rengetegen beálltak az ügy mögé. Nem tartozik közéjük azonban Bruce Campbell, aki szemmel láthatóan nem szeretné senkinek sem átadni a stafétát. A színész ugyanis egészen pontosan ezt írt Twitteren: 

"Tudjátok mit? CM Punk valóban remek! El is kéne játszania egy horrorsorozatban egy Nash, vagy Bash, esetleg Lash nevű fickót. De minden tisztelettel azt kell mondanom, az Ash név pont úgy, mint egy étteremben a legjobb asztal, le van foglalva."

Az eredeti Ash Williams áldását tehát nem kapta meg CM Punk. Mindenesetre minket sokkal jobban érdekel a ti véleményetek: szerintetek helyt tudnia állni az egykori pankrátor és MMA harcos az Evil Dead széria főhősének szerepében? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)