Hirdetés

Bruce Willis betegsége miatt felhagy a színészkedéssel

|

Bruce Willis családja jelentette be, hogy a színész nyugdíjba vonul.

Hirdetés

Épp néhány nappal ezelőtt ünnepelte 67. születésnapját a legendás Bruce Willis, aki az utóbbi években már nem tündökölt annyira, mint karrierje korábbi szakaszaiban - az Oscar-díj ellentettjének számító Arany Málna-díjátadón külön kategóriát kapott.

Most lezárul 44 éve tartó pályafutása, ugyanis egy betegség miatt nem tudja folytatni színészi karrierjét.

Hirdetés

Az agyi sérülés által okozott afázia következtében nehezebbé vált számára a kommunikáció, így sajnos kénytelen volt meghozni a nehéz döntést.

"Családjaként szerettük volna megosztani Bruce elképesztő támogatóival, hogy egészségügyi problémákkal küzd, nemrégiben afáziával diagnosztizálták, ami hatással van kognitív képességeire. Ennek következtében, hosszas tanakodást követően Bruce úgy döntött, felhagy a karrierrel, ami oly sokat jelentett számára."

- írta családja a lánya, Rumer Willis által közzétett közleményében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Köszönetet mondtak a rajongók támogatásáért, szeretetéért, és biztosítottak mindenkit arról, hogy közösen fogják ezt a nehéz időszakot átvészelni.

Mivel a közelmúltban is számos produkcióban részt vett, egyelőre nem tudni, mely filmben láthatjuk majd utoljára, és mi lesz azon projektekkel, amik az előkészítési fázisnál jártak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)