Hirdetés

Brutális és kellően beteg a The Boys spin-off sorozatának első trailere

|

A Gen V tini szuperhősei ugyanolyan kegyetlenek lesznek, mint Hazafi és társai.

Hirdetés

Belenyúlt a tutiba az Amazon Garth Ennis és Darick Robertson képregényeinek feldolgozásával, ugyanis a Marvel és a DC tartalomdömpingje miatt egyre fásultabbá váló rajongók végre új megközelítésben láthatták a szuperhősöket. Egyelőre még csak streamingen, de amilyen ütemben értékelődik fel a The Boys ázsiója, nem lepődnénk meg, ha előbb-utóbb utat törne magának a mozikba is.

A fő széria már túl van három évadon, és az egyre jobb nézettség, valamint a kezdettől fogva lelkes kritikák hatására az Amazon nem gondolkodott sokáig a Simon Pegget is visszahozó negyedik szezon berendelésén. Továbbá azt is felismerte, hogy le lehet még nyúzni pár bőrt erről a rókáról, mielőtt ráunna a közönség, ezért egyrészt készült egy animációs sorozat Diabolical címmel, valamint elkezdődtek a szupik következő generációjára fókuszáló Gen V munkálatai.

Hirdetés

A The Boys 2023-ban érkező spin-off sorozatában megismerhetjük az amerikai szuperhősöket termékként és szolgáltatásként kezelő Vought International hősképzőjére, a Godolkin Egyetemre járó fiatal hősjelölteket, akik előmenetelük érdekében nem restek visszaélni szuperképességeikkel, vagy ha úgy alakul szexuális vonzerejükkel.

Az Amazon Prime Video csatornájára felkerült első trailer minden kétséget eloszlatott azzal kapcsolatban, hogy a Gen V ugyanolyan brutális lesz-e, mint az anyasorozat, amelyből több ismerős arc is felbukkan majd egy-egy vendégszerep erejéig. Jessie T. Usher (Expressz), Colby Minifie (Ashley Barrett) és P.J. Byrne (Adam Bourke) azonban mindössze a két szériát összekötő kapocsként szolgál, a történet középpontjában a Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas, Marco Pigossi, Clancy Brown, Alexander Calvert és Jason Ritter által megszemélyesített karakterek állnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)