Hirdetés

Brutális filmfelhozatallal készül idénre a Netflix

|

A streamingszolgáltató egy izgalmas előzetessel ismertette a 2022-es filmarmadáját.

Hirdetés

Egyre jobban kiéleződik a streamingpiac azáltal, hogy több szereplő szeretne egy szeletet abból a bizonyos tortából, ráadásul a vállalatok folyamatosan terjeszkednek újabb és újabb régiókat meghódítva (március 8-án például Magyarországra is elér az HBO Max, nyáron jön a Disney+ és már a SkyShowtime is megkapta a regionális engedélyt).

Nincs mese, az előfizetőkért meg kell küzdeni, ezt pedig csakis úgy tehetik meg a szolgáltatók, ha minél több tartalmat gyártanak. 

Hirdetés

A Netflix már tavaly sem vette félvállról a dolgot, szinte hetente kaptunk egy új nagyobb költségvetésű filmet, és nem terveznek lassítani a tempón idén sem. A vállalat az alábbi előzetessel összegezte nekünk, hogy milyen alkotásokat készül bedobni 2022-ben, ráadásul ez még csak a filmkínálat, a sorozatokról most nem esett szó.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Olyan sztárokkal találkozhatunk majd a Netflixen az év során, mint Ryan Reynolds, Chris Evans, Ryan Gosling, Daniel Craig, Ana de Armas, Charlize Theron, Mark Ruffalo, Dave Bautista és Ethan Hawke, szóval minden valószínűség szerint a következő tíz hónap folyamán sem fognak unatkozni az előfizetők. Ámuljatok és bámuljatok:

Többek között jön az Enola Holmes folytatása, az Adam Sandler főszereplésével készült Spaceman, a Tőrbe ejtve 2, a Texasi láncfűrészes mészárlás, a Ryan Reynolds nevével fémjelzett The Adam Project és a Ryan Goslinggal, illetve Chris Evansszel összehozott The Gray Man is. 

Mely filmeket fogjátok biztosan megnézni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)