Hirdetés

Brutális gyilkológépet csináltak She-Hulkból az oroszok

|

Merész fordulatot vett a World War She-Hulk történetszál a Marvel füzeteiben.

Hirdetés

Az Avengers képregénysorozat legújabb számából kiderült, hogy az oroszok és egészen konkrétan a Fekete Özvegy filmekben is bemutatott Vörös Szoba nevű szervezet egy távirányítós gyilkológépet csinált She-Hulkból (avagy a korábbi magyar fordítás szerint Amazonból). She-Hulkot a Winter Guard nevezetű orosz szuperhőscsapat fogta el nemrég, a Vörös Szoba pedig teljesen kimosta a hősnő agyát.

She-Hulk így jelenleg "Winter Hulk" néven tevékenykedik (végtelenül kreatív névválasztás), és el is indult teljesíteni egy küldetést.

Hirdetés

Persze a Bosszúállók megpróbálták még időben kiszabadítani társukat az orosz fogságból, de nem jártak sikerrel, She-Hulk pedig immár zöld helyes vörös bőrszínnel rendelkezik, és haragja csillapíthatatlannak tűnik.

Tovább csavar a sztorin az, hogy She-Hulk azt hiszi, sikerült visszaszereznie szabad akaratát, de valójában erről szó sincs. Még mindig a Vörös Szoba irányítja őt, ezért indult most el Atlantis felé, hogy ott kivégezze a víz alatti királyság uralkodóját, Namort. Mindez egyébként azért lehetséges, mert She-Hulk nemrég tényleg meg akarta ölni Namort a Phoenix Tournamenten azért, hogy nehogy hozzá kerüljön a Főnix Erő - végül ez nem így történt, a kozmikus hatalmat Maya Lopez, vagyis Echo kapta meg, vele a Hawkeye tévésorozatban ismerkedhetnek meg a nézők, később pedig saját szériát is kap).

Kíváncsian várjuk, hová fut ki a történet, hogyan alakul She-Hulk és Namor találkozása, és képes lesz-e a hősnő végül megszabadulni a Vörös Szoba kontrolljától. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)