Hirdetés

Brutális, hogy hány órányi Adam Sandler filmet néztek az előfizetők Netflixen

|

A statisztika a színész legutóbbi netflixes filmje, a Hubie, a halloween hőse kapcsán készült.

Hirdetés

Adam Sandler tud színészkedni, ha akar, öt bizonyítékot is fel tudott sorakoztatni rá a Puliwood. A listán két netflixes film is szerepel: az egyik a 2017-es The Meyerowitz Stories, a másik a 2019-es Csiszolatlan gyémánt, azonban a színész és a streaming szolgáltató együttműködésére mégsem a komolyabb alkotások, hanem a blőd vígjátékok jellemzőek. A kooperáció a 2015-ös Nevetséges hatossal (The Ridiculous 6) kezdődött, majd a sikerre való tekintettel kibővítették, így a legutóbbi produkció nem is olyan régen, október elején debütált: ez volt a Hubie, a halloween hőse. 

Hirdetés

Egy új információ egészen új fénybe helyezi, hogy mennyire népszerűek Adam Sandler filmjei a Netflixen, ugyanis a Cinemablend jelentése alapján az előfizetők több mint két milliárd órát (!) töltöttek el a színészhez köthető tartalmak megtekintésével. A szám még megdöbbentőbb, ha évekre bontjuk, ugyanis ebben az esetben 228310,5 esztendőnyi időt töltöttek a rajongók Sandler "társaságában". Tekintve, hogy öt éve jelent meg az első Netflixre szánt filmje, ez még durvábbnak hat. 

A statisztikák alapján cseppet sem meglepő, hogy a színész - illetve produkciós cége, a Happy Madison Productions - és a streaming szolgáltató partnersége zakatol tovább: közeleg a Hustle című film Jeremiah Zagar (We the Animals) rendezésében, amelyben Sandler mellett Queen Latifah, Robert Duvall és Ben Foster is szerepelnek, valamint jön a Spaceman of Bohemia is, amit a Csernobil egyik alkotója jegyez. Ti mennyit láttatok Adam Sandler Netflix-filmjei közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)