Hirdetés

Brutális új posztereket kapott a Venom 2. - Vérontó, amik egy szomorú tényt is megerősítenek

|

Eredetileg idén szeptemberben kellett volna megérkeznie a Venom 2. - Vérontónak, de ez már biztosan nem így lesz. Két új poszternek azonban örülhetünk legalább.

Hirdetés

A napokban arról lehetett hallani, hogy tovább fog csúszni a Venom 2. - Vérontó, ezt pedig most a film új (és meglehetősen menő) plakátja hivatalosan is megerősítik. Szerencsére nem kell vészesen többet várni, szeptember helyett októberben érkezik meg a folytatás.

Az új poszterek a két címszereplőt, vagyis Venomot és Vérontót villantják meg, civil gazdatesteik, azaz a Tom Hardy alakított Eddie Brock, és Woody Harrelson karaktere, Cletus Kasady itt nem jelennek meg külön is.

Hirdetés

Sokszori halasztás után végül október 15-én fog a Venom 2. - Vérontó megérkezni az amerikai mozikba (valószínűleg hazánkban is nagyjából ekkor számíthatunk rá), ezt világosan jelzik az alábbi plakátok is.

Az elsőn Venom és Vérontó arca olvad össze cseppet sem csábos módon.

A második verziónál pedig egymásnak esik a film főhőse és a főgonosza.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)