Hirdetés

Brutálisan nyitott a Halálos iramban 10, a lesújtó kritikák sem tántorították el a rajongókat

|

Megnyugodhatnak a Universal Pictures fejesei, Vin Diesel és a család megtette, amit megkövetelt a haza.

Hirdetés

Nagyon rég letértek már a Halálos iramban filmek arról az útról, amelyre még érvényesek voltak a fizika törvényei, az illegális versenyek helyébe non-stop, ám teljesen abszurd akció, valamint bénácska kémsztori lépett, de a franchise megállíthatatlanul robog tovább. Még mindig van rá igény, és ezt félreérthetetlenül jelzik az első hétvége mozis bevételei.

Holott kezdetben úgy tűnt, most megszakadhat a lendület, mivel az amerikai számok nem voltak túl biztatóak, a nemzetközi piacon elért eredmények azonban bőven ellensúlyozták a visszaesést.

Hirdetés

Hazai pályán a Halálos iramban 10 mindössze 67,5 millió dollárig jutott, ami idei összevetésben csak az ötödik legjobb pozícióra elég, megelőzte a Super Mario Bros.: A film, a John Wick - 4. felvonás, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, valamint A galaxis őrzői 3. rész is. A 340 milliósra hízott büdzséhez mérten ez egészen kiábrándítónak mondható, ám ahogy említettük, a nemzetközi piacot is figyelembe véve egészen más a leányzó fekvése.

Azzal együtt már 318,9 milliónál jár a film, amelyben a teljesen kattant, és éppen ezért szerethető Jason Momoa próbálja szétzúzni a családot és megbüntetni a Vin Diesel által egyre kisebb beleéléssel alakított Dominic Torettót. Ennél nagyobb összeget csak a Nintendo és az Illumination közös produkciója tudott felmutatni a nyitóhétvégén, 377,6 millió dollárt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)