Hirdetés

Bryan Breynolds a legnagyobb pojáca zugügyvéd, aki csak Ryan Reynolds lehet

|

Ha egy NPC-nek kell a biztosítási pénze, akkor a Bryan lesz az ő embere. A Free Guy című film marketingkampánya lassan önmagában jobb lesz, mint a mű maga.

Hirdetés

Napokra vagyunk a Free Guy című, videojátékok ihlette mozi premierjétől, így nyilván mind a stúdió, mind Ryan Reynolds beindultak a marketinganyagokkal (a kigyúrt Reynolds megvolt?). A legújabb videót az Xbox hivatalos Twitter oldala dobta közszemlére, amelyben egyébként egy új karaktert ismerhetünk meg: Bryan Breynoldsot, aki leginkább Saul Goodmant juttatta eszünkbe a Breaking Bad sorozatból.

Bryan egy elegáns úriember, aki kifejezetten fess, barna öltönyében igyekszik bebizonyítani, hogy a legjobb biztosítási ügyvéd messze e világon.

Hirdetés

A reklámban nem csak Bryant, de egy lesérült Halo NPC-t, Chips Dubbót is megismerhetjük, aki egy robbanás során durva hátsérülést szenvedett el. Szerencsére ott volt Bryan, hogy kisegítse.

A tweetben még egy LinkedIn oldal is van, ami egyébként teljesen valódi, és feltünteti Bryan Breynolds minden elérhetőségét. Szóval ne habozzatok felkeresni az úriembert, ha segítségre van szükségetek. Persze csak ha NPC-k vagytok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)