Hirdetés

Meghalt Bud Spencer

|

Minden idők egyik leghíresebb olasz színésze 86 éves korában hunyt el.

Hirdetés

A 10-től a 70 évesig valószínűleg nehezen találnánk olyan embert, aki ne tudná, ki az a Bud Spencer. Bár a színésznek már évek óta nem volt nagy filmje, a mai napig nem múlhatnak el ünnepek úgy, hogy le ne vetítenék valamelyik legendás alkotását.

A színésznél 45 éves korában diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot, de ezt egy több hónapos kezelés segítségével akkor sikerült leküzdenie. 2014-ben keringési problémákkal került kórházba, azóta nem volt kifejezetten aktív. A színész hivatalos oldala magyar nyelven is elérhető, sőt, az Oscar-gála után gratulált is a magyar sikerhez.

Filmjeivel valószínűleg még hosszú évekig találkozunk majd, legyen szó a Terence Hillel közösen készített eposzokról vagy a Piedone sorozatról. Nyugodjék békében

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)