Hirdetés

Bud Spencer hivatalos oldala már magyar nyelven is elérhető

|

A legendás pofozógép honlapján megtalálható érdekességek mostantól kezdve már magyar nyelven is olvashatóak.

Hirdetés

Nehéz úgy kapcsolgatni a tévét, hogy legalább egy héten egyszer ne fusson bele a néző Bud Spencer egyik filmjébe. Ez nem is csoda, hiszen idehaza töretlen népszerűségnek örvend az olasz színész, akinek a hivatalos oldalát az angol, német és olasz mellett már a magyarra fordított verziót nézegethetjük.

Magyarul olvasgathatunk életéről, kapcsolatáról Terence Hillel, megszemlélhetjük filmjei listáját, belehallgathatunk zenei albumába, és vethetünk egy pillantást eddig megjelent könyveire. Ez nem lehet véletlen, a közkedvelt színész a jelek szerint tudja, milyen sok rajongója van Magyarországon. Pályafutása során nem egy interjút készítettek vele a hazai médiumok.

Korábban egy interjúban elmesélte, már filmsikerei előtt is volt kapcsolata hazánkkal: "Már azelőtt is elég jól ismertem a magyarokat, hogy életemben először kamera elé álltam. Vízipólósként anno önök voltak a legnagyobb ellenfeleink, és hát tudjuk, hogy ez az olasz-magyar rivalizálás a mai napig megvan. A maguk hazája szerintem eleve az egyik legfontosabb úszó és pólós nemzet. A válogatottban támadóként játszottam, és a magyar védelem volt akkoriban a legkeményebb."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)