Hirdetés

Budapest belvárosában üldözik a Fekete Özvegyet a Black Widow új előzetesében

|

Elsősorban a pesti alsó rakparton megy a száguldás.

Hirdetés

Közel tíz éve, az első Bosszúállók óta vagyunk már nagyon kíváncsiak arra, mi történt Budapesten, mire emlékszik Fekete Özvegy és Sólyomszem. A július 8-án mozikba kerülő Fekete Özvegy filmben talán legalább egy-két kiszólásból választ kapunk erre (a Polgárháború és a Végtelen háború eseményei között járunk időben, tehát nem a régmúltban), hiszen a főváros nem Moszkvaként vagy valamely más európai helyszínként szerepel, az események valóban a magyar fővárosban zajlanak.

A most kiadott rövid jelenetben láthatunk is olyan helyszíneket, amik a budapestiek számára ismerősek lehetnek.

Hirdetés

A videó úgy indul, hogy Natasha és Yelena már a parkolóhelyről való kiállásnál lezúznak pár kocsit, aztán végigszáguldanak az egyébként igen szűk pesti alsó rakparton a Parlamentig, majd a belvárosban folytatják a menekülést, miközben egy motoros üldözi őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)