Hirdetés

Külföldi cosplayer sztárvendéggel erősít a Budapest Comic Con

|

Cosplayer fronton is erős lesz a budapesti rendezvény.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy mindenki Hegylakója, Chistopher Lambert, valamint a The Witcher sorozatban Trisst alakító Anna Shaffer biztosan ott lesznek idén augusztusban a Budapest Comic Conon, de most végre az is kiderült, cosplayer fronton kikre számíthatunk. 

Hirdetés

Tulajdonképpen az efféle conok és a tehetséges cosplayerek már a világ minden táján elválaszthatatlanná váltak, így cseppet sem meglepő az, hogy a budapesti rendezvényen is részt vesznek majd neves külföldi művészek. A szervezők nemrég a Budapest Comic Con hivatalos Facebook oldalán jelentették be, hogy Luce és Florencia Sofen is ellátogatnak a hazai eseményre. 

Budapest Comic Con augusztus 15-16-án rendezik meg. A rendezvény főszervezőjével, Csanda Gergellyel ebben az interjúban beszélgettünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)