Hirdetés

Budapesten forgathatják a Marvel Moon Knight sorozatát

|

Már tavasszal elkezdhet forogni az új MCU-s Disney+ sorozat, melynek Oscar Isaac lesz a főszereplője.

Hirdetés

Kezdenek felgyorsulni az események a Marvel Moon Knight sorozata körül. Tavaly októberben még csak pletykaként merül fel, hogy Oscar Isaackel tárgyal a Marvel a Moon Knight széria címszerepe kapcsán, idén januárban viszont már a tévésorozat operatőre kotyogta el, hogy tényleg Isaac a kiszemelt. A legfrissebb információk szerint pedig olyannyira jól halad a projekt, hogy tavasszal már el is kezdenék a forgatást. 

The Hollywood Reporter információi szerint egészen pontosan márciusban indulhatnak el a munkálatok, a helyszín pedig nem más (most kapaszkodjatok meg!), mint hazánk fővárosa, Budapest.

Hirdetés

Ha mindez igaz, akkor hamarosan tömegével érkezhetnek a castinggal kapcsolatos hírek, hiszen egyelőre csak azt tudjuk biztosan, hogy Oscar Isaac játssza majd a főszereplőt, a Moon Knighttá váló Marc Spectort, May Calamawy pedig ugyancsak szerepelni fog a sorozatban, de azt egyelőre nem kötötték az orrunkra, hogy neki mely karakter szerepét szánják a Marvelnél. Calamawyt egyébként korábban a Ramy és a Hosszú út hazáig sorozatokban láthattátok. 

A Moon Knight hosszából (hat darab 40-50 perces epizódot terveznek), a forgatás kezdetének dátumából, és az átlagos utómunkára fordított időből nagyjából arra lehet következtetni, hogy a sorozat valamikor 2022 nyarán érkezhet majd meg a Disney+-ra. Mivel elvileg 2021-ben nálunk is elstartol a Disney saját streamingszolgáltatása, a 2022-es bemutató azt jelenti, hogy már mi is meg tudjuk nézni a platformon a Marvel különleges szuperhősének önálló kalandját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)