Hirdetés

Megvan, mikor lép fel Budapesten az Aerosmith

|

Remek hírt hozott a Mikulás a legendás zenekar rajongóinak.

Hirdetés

A leghíresebb bostoniak sorába Edgar Allan Poe és Benjamin Franklin mellé nyugodtan felírhatjuk az 1970-ben alapított Aerosmith-t is, amely az 1975-ös Toys in the Attic albummal robbant be igazán a köztudatba. A Stephen Tyler vezette banda 2022-ben nagyszabású európai turnéval ünnepli megalakulásának 50. évfordulóját, melynek keretében Budapestre is ellátogat.

Magát a koncertszériát még 2019-ben hirdették meg, de a koronavírusjárvány miatt már kétszeresen is el kellett halasztani, legutóbb idén februárban derült ki, hogy ismét csúszik a budapesti koncert is. Most azonban megvan a legújabb dátum - remélhetőleg ezt már tényleg nem kell módosítani.

Hirdetés

A "European Tour 2022" című koncertsorozat hazai felvonására 2022. július 10-én, vasárnap kerül sor a Puskás Ferenc Stadionban, a magyar rajongók így remélhetőleg egy forró nyári estén tombolhatnak majd a fél évszázada zúzó zenekar ikonikus dalaira.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A jegyértékesítés máris elkezdődött, a Live Nation koncertszervező webshopja szerint 21 900 és 34 900 forint közötti áron. A banda előzenekarai az amerikai Rival Sons és a magyar Road lesznek. Aki viszont nem tud addig várni, az a budapesti fellépést megelőző 11 koncert valamelyikét is megcélozhatja, köztük olyan állomásokkal, mint Bécs (július 7.), Prága (július 4.) vagy London (június 22.).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)