Hirdetés

Napi büntetés: a Buffalo Wild Wings kész megmenteni Tony Starkot az éhezéstől

|

A NASA után az éttermek is arra készülnek, hogy kimentsék Vasembert szorult helyzetéből.

Hirdetés

Az első Avengers: Endgame előzetesben láthattuk, ahogy a víz és élelem nélkül maradt Tony Stark az űrben veszi fel búcsúüzenetét. A szomorú jelent hatására a fél internet felpattant, hogy megmentse a hőst.

Hirdetés

Először a NASA ajánlotta fel az eszköztárát arra, hogy megtalálják Tony erőtlenül sodródó hajóját, majd a Domino's Pizza India jelentette, hogy amint megvannak a koordináták, 30 percen belül fogják is szállítani a pizzát. Most pedig a Buffalo Wild Wings szállt be a poénba néhány csirkeszárnnyal.

A Nemzetközi Űrállomás asztronautái nem kapnak kaját, de a sodródó űrbéli lélekvesztőben ragadt bosszúállót el fogják látni.

Egészen csodálatos, hogy mennyien ki akarják menteni Tonyt, csak azt felejti el mindenki, hogy a levegője is el fog fogyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)