Hirdetés

Űrdongó után Optimus fővezér is saját filmet kaphat?

|

Egy teljesen új korszak kezdődhet meg a Transformers-filmek történetében.

Hirdetés

Az ŰrDongó meggyőző kritikai sikere után valószínűleg senki sem döbbent meg azon, hogy újabb különálló Transformers-filmekre is számíthatunk.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy az ŰrDongóval megtalálták azt a hangot az autobotok, amivel érdemes lenne dolgozni a jövőben is. A nemrég bemutatott film producerét, Lorendo di Bonaventurát a CinePop kérdezte egy interjú során arról, hogy van-e esély egy Optimus fővezérre fókuszáló spin-offra az elkövetkezendő években:

"Reméljük. Optimus fővezér viszont trükkös téma, hiszen egy rendkívül bölcs és okos karakterről beszélünk, ahol igazi kihívás lenne egy érzelmes történetet megírni."

Az ŰrDongó forgatása során a stúdió nagyjából a felére csökkentette a készítők rendelkezésére álló költségvetést a nagyszabású, számozott Transformers-filmek büdzséjéhez képest. A jóval kisebb vállalású mozi az autobotok és álcák háborújának egy apróbb szegmensét mutatta be, amiből szinte adná magát egy különálló Optimus fővezér történet megfilmesítése.

Bonaventura kissé visszakozó válasza mellett viszont megnyugtatta a rajongókat, hogy a korábbiakhoz hasonló, nagyszabású Transformers-filmek is jönni fognak, és azokra a híresztelésekre is reagált, amik szerint akár teljesen rebootolhatják is a szériát:

"A reboot szót mindig is utáltam, mert személy szerint nem vagyok biztos abban, hogy tudom, mit is jelent igazából. Egy nagy Transformers-filmet is fogunk készíteni, ami viszont más lesz, mint a korábbiak."

A producer kitért arra is, hogy szeretnének egy új élményt adni a rajongóknak, az ŰrDongó pedig pont abban segített nekik, hogy egy megtaláltak egy olyan hangot a filmmel, ami a következő Transformers-mozit is jellemezni fogja:

"Úgy gondolom, hogy rátaláltunk egy olyan irányra, hangra az ŰrDongóval, amit valószínűleg a következő nagy Transformers-film is megörökölhet majd. Nem arról van szó, hogy egy az egyben lemásolnánk azt, de tanultunk belőle. Több szabadságunk van a franchise terén, mint azt eleinte gondoltuk."

Szurkolunk a srácoknak, hogy sikerrel állítsák helyre a Transformers-széria megtépázott renoméját. Nektek hogy tetszett a követendő példaként megjelölt ŰrDongó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)