Hirdetés

Az ŰrDongó hivatalosan is rebootolta a Transformers univerzumot

|

A rajongók a film megjelenése óta vitatkoztak erről, úgyhogy a Hasbro gondolta beugrik, és tisztázza a dolgot.

Hirdetés

A Hasbro bejelentette, hogy a tavaly év végén megjelent ŰrDongó ténylegesen rebootolta a Transformers filmes univerzumot. Ezzel véget is ért a vita arról, hogy hogyan fér rá a tavaly év végi mozi a Michael Bay idővonalra. A válasz az, hogy sehogy.

Hirdetés

A TFW2005 nevű Transformers rajongói oldal értesülései szerint a Hasbro a New York Toy Fair alatt elmondta, hogy az ŰrDongó egy új univerzum része. Nem bántuk volna ha a nagy bejelentés mellett a ennek az új univerzumnak a jövőjéről is meséltek volna, de a lényeg, hogy Travis Knight filmje valami újat indított be.

Bár az ŰrDongó nem volt annyira sikeres a kasszáknál, mint a korábbi Transformers filmek, a reboot mind a kritikusok, mind a közönség előtt jól szerepelt. A pozitív fogadtatást elnézve nem csoda, hogy a Hasbro az új univerzumot tolja, ahelyett, hogy a sokak által meggyűlölt Michael Bay robbanás-fesztivált támogatná.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)