Hirdetés

82 éves korában elhunyt Burt Reynolds

|

A 70-es évek szupersztárja eltávozott közülünk.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter csütörtöki jelentése szerint meghalt a '70-es évek ikonikus színésze, Burt Reynolds. Egy floridai kórházban, szívrohamban hunyt el.

Hirdetés

A színészt leginkább az Ágyúgolyó futamból, a Gyilkos túrából  vagy Boogie Nightsból ismerhetjük. Utóbbi egy Oscar díj jelölést, és egy Golden Globe-ot is hozott neki. A THR jelentése szerint az 1978-tól 1982-ig tartó 5 évben az ő főszereplésével készült filmek termelték a legtöbb pénzt Hollywoodnak.

Reynolds 2010 óta szívproblémákkal küszködött, akkor egy komolyabb műtéten is átesett. Halálhíre az egész szakmát megrázta, a sok megemlékezés közül még Ryan Reynolds végtelenül egyszerű és találó nekrológját emelnénk ki, hogy egy kis mosoly is csússzon a gyászba.

Szóval legenda volt. Nyugodjon békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)