Hirdetés

Így lesz Amerika kapitány pajzsából dobócsillag

|

Amerika kapitány már most is elég kemény figura, de talán ennyi év után már ideje lenne egy kicsit bővíteni a fegyvertárát.

Hirdetés

Az amerikai képregényhősök egyik legismertebb és legöregebb alakja Amerika kapitány, vagyis Steve Rogers (illetve már nem ő, hanem Sam Wilson) már több, mint ötven éve töretlenül félemlíti meg ellenfeleit a vele együtt szintén világhírűvé vált pajzsával. De még a legnagyobb hősök is néha megérdemelnek egy kis vérfrissítést, szóval miért is ne kaphatna a jó öreg Cap' valami új, stílusos fegyvert?

Természetesen ebben a Man at Arms szakemberei lesznek segítségére, akik korábban is bizonyítottak már nálunk, amikor megcsinálták Sephiroth ikonikus kardját vagy a Halo játékokból ismert Energy Swordot. Ezúttal egy kicsit másképp közelítették meg a dolgot, ugyanis a rajongóik kérésére olyan fegyvereket készítenek, amelyek már jól ismert eszközöket alakítanak át valamilyen hibrid megoldássá, jelen esetben pedig a nézők a Kapitány pajzsából szerették volna, ha inkább shuriken készülne.

A végeredmény szokás szerint magáért beszél, én eléggé elfogadnék egyet az elkészült darabokból, amivel persze - amilyen ügyes vagyok -, azonnal levágnám az egyik kezem. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)