Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne egy Amerika Kapitány mozi romantikus vígjátékként

|

Az Amerika Kapitány: A 95 éve szűz annyira beteg romkom lenne, hogy még akár meg is néznénk egyszer.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány mozik új műfajokat is bevezettek a Marvel Filmes Univerzumába, az Amerika Kapitány: A tél katonája például klasszikus kémfilmes elemekkel lett megspékelve. Az alábbi rajongói előzetes viszont a romkomok világába küldi el a Kapitány.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: A 95 éve szűz címet viselő fiktív romantikus vígjáték előzetesét a korábbi Amerika Kapitány filmek jeleneteiből vágták össze, hozzácsaptak némi klasszikus romkomos zenét, a végeredmény pedig magért beszél. Persze a zsenialitás azon szintjét nem sikerült azért elérni, amit 2015-ben a Fekete Özvegy paródiával összehozott a Saturday Night Live csapata, de azért pár mókás percet gond nélkül képes okozni az előzetes. 

Ti melyik Marvel szereplővel néznétek meg egy ilyen romantikus mozit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)