Hirdetés

Hivatalosan is jön Marvel Kapitány 2

|

Ugyan senkit nem ér hidegzuhanyként, de már biztos, hogy érkezik a Captain Marvel második része.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumnak bőven van alapanyaga a következő évekre, most pedig egy újabb projekt csatlakozott a listához. A Marvel Kapitány 2-ről már korábban is pletykáltak, mondván, hogy a stúdió elkezdett felkészülni a folytatásra, de most egy lépéssel közelebb kerültünk a hivatalos megerősítéshez. A Marvel ugyanis nyitott egy produkciós társaságot "Warbird Productions II" névvel.

Hirdetés

Az első Captain Marvel filmet szintén Warbird Productions név alatt készítették, így ez gyakorlatilag megerősíti, hogy a Marvel hivatalosan is elkezdett foglalkozni a projekttel.

Egyelőre túl sok konkrétumot nem tudunk a filmről, csak azt, hogy a WandaVision írója, Megan McDonnell írja a forgatókönyvet és, hogy a sztori a jelenben játszódik majd. A rendezőt még nem jelentették be, de a Marvel szeretne egy női rendezőt találni a melóra. A stúdió 2022-re szeretné időzíteni a Marvel Kapitány 2 premiert.

Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)