Hirdetés

Marvel Kapitány - a Trónok harcából igazoltak színészt

|

Valószínűleg az újraforgatásokban lesz szerepe a színésznek.

Hirdetés

Már Brie Larson, a jövőre érkező Marvel Kapitány (Captain Marvel) mozi címszereplője is bejelentette, hogy múlthéten befejeződtek a film forgatási munkálatai, ez azonban természetesen korántsem jelenti azt, hogy az alkotók kényelmesen hátradőlnek és pihennek. 

Hirdetés

Manapság már senki sem lepődik meg azon, ha egy film esetében szóba kerülnek az újraforgatások. Nem marad ki a Marvel Kapitány mozi sem ebből a sorból, több-kevesebb időre még biztosan visszatérnek majd a stúdióba a készítők. Elég valószínű, hogy ezekben a később leforgatott jelenetekben jut majd szerephez Chuku Modu is. Modu elsősorban az ABC The Good Doctor című sorozata miatt ismert, de ő alakította a Trónok harcában az egyik dothraki harcost, Aggót is. 

Kasztingolásának hírét egyelőre nem kommentálta a színész, ahogy azt sem tudjuk, hogy egészen pontosan milyen szerepre is nyerték meg őt. A legvalószínűbbnek azok a tippek tűnnek, amelyek szerint a főhősnő, Carol Danvers egyik barátja, netán esetleg egy kree vagy skrull harcos lehet majd.

A Marvel Kapitány 2019 márciusában fut be a mozikba. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)