Hirdetés

Captain Marvel teljes jelmezben feszít a címlapon

|

Végre a klasszikus színekben láthatjuk Marvel Kapitány ruháját.

Hirdetés

Brie Larson és az Entertainment Weekly elég hamar nyilvánvalóvá tették, hogy hazai idő szerint este 6 órakor készülnek valamire. Valószínűleg senki sem lepett meg túlzottan, hogy egy olyan címlapról van szó, amelyen a Marvel hősnője szerepel teljes menetfelszerelésben. 

Hirdetés

Nemrég a színésznő és a magazin a Twitteren mókázott azon, hogy bizony ma meg fogják roppantani az egész internetet. Kérdés persze, hogy hány ember kapott sokkot egy teljesen hétköznapi címlaptól, de azért mindenképpen jó dolog először a vörös-kék szettben látni Marvel Kapitányt.

Az Entertainment Weekly alig pár perce tette közzé a magazin legújabb címlapját, a borítót most természetesen ti is megnézhetitek: 

Valószínűleg hamarosan számíthatunk további fotókra is, sőt azon sem lennénk meglepve, ha már az első teaser trailerre sem kellene sokáig várni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)