Hirdetés

Captain Marvel - skrullokkal erősítenek az exkluzív képek

|

Nem kellett sokáig várni az Entertainment Weekly fotóira.

Hirdetés

Eddig is tudni lehetett, hogy a skrullok, vagyis a Marvel képregények egyik legismertebb idegen faja, a kree civilizáció ősellenségei is fontos szerephez jutnak majd a Marvel Kapitány moziban, most azonban a címszereplőt bemutató magazinborító után róluk is mutatott egy képet az Entertainment Weekly.

Hirdetés

Persze nem csak a zöld népség érdekes az alábbi képeken, többek között láthatjuk az ekkor még két szemmel csábító Nick Furyt, azaz Samuel L. Jacksont, valamint több fotón felbukkan Jude Law is, mint Walter Lawson / Mar-Vell, az eredeti Marvel Kapitány. Rajta kívül a film gonosza, Ronan (Lee Pace) sem marad ki a buliból, illetve egy új karakter, Maria Rambeau (Lashana Lynch) is feltűnik. Ő elvileg a főhősnő, Carol Danvers legrégebbi barátja lesz, és mind a képről kiderül, a Photon hívójelet használja. Kíváncsian várjuk, hogy mit kezdenek majd ezzel a karakterrel, mivel Maria lánya, Monica a képregényekben maga is szuperképességeket szerzett és a Bosszúállók tagjává vált, sőt egy ideig ő maga is viselte a Marvel Kapitány nevet. 

Jöjjenek a képek, úgyis ezek érdekelnek benneteket.

Eddig mennyire vagytok rápörögve a Captain Marvelre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)