Hirdetés

Captain Marvel - feltűnt a fiatal Nick Fury a forgatáson

|

Előkerült pár kép a Captain Marvel film forgatásáról, ahol Brie Larsont egy határozottan nem félszemű Nick Fury társaságában láthatjuk.

Hirdetés

Még alig pár nappal ezelőtt jelent meg az elképesztően sikeres Avengers: Infinity War, a Marvel már gőzerővel gyártja a következő fázis filmjeit, köztül a Captain Marvelt is, amelyről most egy-két érdekes forgatási kép is előkerült.

Hirdetés

Ugye a Captain Marvel film nem a modern korban, hanem a kilencvenes években fog játszódni, ami azt jelenti, hogy ha találkozunk már ismert szereplőkkel, ők is valószínűleg fiatalosabbak lesznek, mint az Infinity War idején. Természetesen Nick Fury is feltűnik majd a történetben, akinek ebben az időszakban például még mind a két szeme megvan.

Külön érdekesség egyébként, hogy Jackson ugyanúgy néz ki, mint a Die Hard 3-ban, ami a Captain Marvelhez hasonlóan szintén 1994-ben játszódik. Vajon kiderül majd, hogyan vesztette el Nick Fury a szemét az MCU-ban? És köze lesz hozzá John McClane-nek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)