Hirdetés

Captain Marvel - az első forgatási fotók megdöbbentették a rajongókat

|

Több képet is kaptunk, amelyeken végre megnézhetjük, hogyan fest Brie Larson a Marvel-hősnő jelmezében. A színek miatt többen értetlenkednek, de még nincs semmi kőbe vésve.

Hirdetés

Régóta tudjuk már, hogy újabb szuperhőssel bővül a Marvel filmes univerzuma, méghozzá Captain Marvel személyében. Korábban kiderült egy-két részlet a hősnőt bemutató önálló filmről, ám most megérkeztek az első, forgatáson lőtt képek, amiken érdekes öltözékben láthatjuk a főszereplőt.

Hirdetés

A Captain Marvel film forgatásán lőtt képeken végre láthatjuk, milyen lesz az Oscar-díjas Brie Larson a címszereplő, polgári nevén Carol Danvers szerepében.

Fontos megjegyezni, hogy a képregényekben nem így néz ki a szuperhős jelmeze, azonban a rajongók észrevették, hogy a színek lecserélésével máris olyan lesz a kosztüm, ahogy azt a füzetekben is láthatjuk. Figyelembe véve, hogy az MCU több szereplőjének öltözéke is megváltozott az évek során, valószínűleg nem ez lesz Captain Marvel végleges kinézete.

Persze még nem tudni, hogy a főszereplő honnan szerzi majd meg a zöld jelmezt, de könnyen elképzelhető, hogy ugyanattól a Kree katonától, Mar-Velltől, akitől a képességeit is kapja. Ráadásul tekintve, hogy a filmben előtérbe kerül a Kree-Skrull háború, ez talán nem is lenne túl nagy meglepetés.

Nektek hogy tetszik Captain Marvel filmes ábrázolása eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)