Hirdetés

Captain Marvel - az elmúlt napokban tömegével kerestek rá a Marvel hősnőjének nevére

|

Mindenki arra kíváncsi, ki is valójában a Marvel szuperhőse, akit jövőre láthatunk először a filmvásznon.

Hirdetés

A hír további része spoileres lesz azok számára, akik még nem látták a Bosszúállók: Végtelen háborút, szóval csak és kizárólag ennek tudatában olvassatok tovább!

Hirdetés

Nem véletlen, hogy Carol Danverst gyakran a Marvel legnagyobb női szuperhőseként emlegetik. Karaktere 1968-ban mutatkozott be először, akkor még Ms. Marvelként, majd később felvette a Marvel Kapitány nevet. A Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetének fényében nem csoda, hogy az elmúlt pár napban drasztikusan megugrott a Google-ben a "Captain Marvel" névre indított keresések száma, ezt prezentálja az alábbi ábra is.

Ez említett jelenetben ugyebár Nick Fury elküld egy üzenetet egy retro kinézetű csipogóval, amin végül megjelenik Marvel Kapitány logója. Nem csoda hát, hogy sokan azonnal ki akarták deríteni, hogy ki is ez a szuperhős, aki csak 2019 márciusában debütál majd a mozikban. 

Tervezzük, hogy a film közeledtével összerakunk egy magyarázó videót Marvel Kapitány karakteréről is, olyat, mint amilyeneket már láthattatok Fekete Párduc és Thanos kapcsán. Ti kíváncsiak lennétek rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)