Hirdetés

Captain Marvel - Jude Law lesz a férfi főszereplő?

|

A jelek szerint egy újabb színészóriást készül leigazolni a Marvel filmes univerzuma

Hirdetés

Azt már jó ideje tudjuk, hogy Brie Larson alakítja majd, Carol Danverst, vagyis ő lesz a Captain Marvel mozi címszereplője, valamint az is kiderült, hogy Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében. Elképzelhető, hogy most újabb szereplő kilétére derült fény.

Hirdetés

Variety értesülései szerint Jude Law lesz a 2019 márciusában a mozikba kerülő Captain Marvel film férfi főszereplője. Law szerepéről egyelőre annyit lehet tudni, hogy a főhősnő mentorát alakítja majd. Az egyik legvalószínűbb tipp az, hogy vagy ő lesz doktor Walter Lawson, képregényes körökben ismertebb nevén Mar-Vell, a kree hős, aki a férfi Captain Marvel gúnyát hordta. 

A film főgonoszai elvileg az alakváltásra is képes skrullok lesznek, akikkel a kree faj hosszú és véres háborút folytatott a Marvel képregényeiben. 2019-ben kiderül, hogy ezekből az eseményekből mennyit emel át a két rendező, Anna Boden és Ryan Fleck az 1990-es években játszódó Captain Marvel moziba.

Jude Law nem unatkozik mostanában, elvégre ő játssza az ifjú Dumbledore-t is a Legendás állatok - Grindelwald bűntetteiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)