Hirdetés

Captain Marvel - az MCU történetében először női zeneszerzője lesz a filmnek

|

Az MCU első női főszereplője mellé csatlakozott a franchise első női zeneszerzője is.

Hirdetés

Brie Larson címszereplésével a Captain Marvel lesz az első olyan film a Marvel Cinematic Universe során, ahol női főszereplő lesz. Az MCU emellett újabb mérföldkőhöz érkezett a szuperhősös mozik történelmében.

Hirdetés

Azzal, hogy a Captain Marvel zeneszerzőjének Pinar Toprakot szerződtették, ez lesz az első olyan szuperhősös mozi, amely zenéjét női művész jegyzi. Mellette egyébként a film egyik társrendezője Anna Boden, az első női MCU társrendező, a másik pedig Ryan Fleck, aki már többször is együtt dolgozott Toprakkal.

A zeneszerző hölgy számára nem ismeretlen a szuperhősök világa - a Justice League mozinál is besegített, illetve ő szerezte a Krypton sorozat betétdalát is. Sőt, még a Fortnite muzsikáján is dolgozott. Toprak egy Instagram bejegyzésben köszönte meg a lehetőséget, természetesen nagyon örül és izgatott, hogy a Captain Marvelen dolgozhat.

A Captain Marvel 2019 márciusában debütál a mozikban. Ti örültök, hogy Toprak lett a film zeneszerzője?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)