Hirdetés

Captain Marvel - megvannak a rendezők

|

Ígéretes rendezőket kapott a Marvel Studios első női főhőssel készülő mozija.

Hirdetés

Még tavaly nyáron derült ki, hogy Brie Larsont láthatjuk majd a 2019-ben érkező Captain Marvel címszerepében, most viszont végre azt is megtudtuk, ki rendezi majd a mozit.

A Variety információ alapján a Marvel fejesei végre meghozták a régóta húzódó döntést. Nem is egy, hanem rögtön két rendezőt is kiválasztott a stúdió. A friss hírek szerint Anna Boden és Ryan Fleck rendezésében nézhetjük majd meg Carol Danvers, vagyis Captain Marvel önálló kalandját. A duó leginkább A szerencse forgandó (Mississippi Grind) című film miatt lehet ismerős.

A Captain Marvel film a jelenlegi tervek szerint 2019 márciusában kerül a mozikba, de a szuperhősös filmeknél már megszokhattuk, hogy addig még sok minden történhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)