Hirdetés

Captain Marvel - visszatér egy korábbi Marvel főgonosz

|

Lokin kívül nem igazán láttunk olyan marveles rosszfiúkat, akik több mozifilmben is szerepeltek volna, a Captain Marvel azonban változtat ezen a hagyományon.

Hirdetés

Egyre több információnk van a készülő Captain Marvel filmről, az első forgatási fotók után most például újabb stábtagok kilétére derült fény. 

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy Brie Larson lesz címszereplő, illetve azzal is tisztában voltak a rajongók, hogy a '90-es években játszódó filmben Samuel L. Jackson visszatér a fiatal Nick Fury szerepében. Szintén az utóbbi időben érkeztek a hírek arról, hogy Clark Gregg is újra felbukkan Coulson ügynökként, illetve megtudtuk, hogy Jude Law lesz Walter Lawson/Mar-Vell. Most a főhősök után végre egy negatív karakterről is lerántották a leplet.

Lee Pace ugyanis az első A galaxis őrzői moziban megismert Ronan jelmezét ölti ismét magára. A színész egyelőre csak annyit nyilatkozott, hogy semmit sem tud magáról a történetről, így részletekkel sem tud szolgálni, de borzasztóan izgatott azért, hogy visszatérhet a Marvel Filmes Univerzumába. 

A Captain Marvel forgatása jelenleg is gőzerővel zajlik Los Angelesben. A film érkezésére 2019 márciusában számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)