Hirdetés

Marvel Kapitány - a Super Bowl trailer a legmenőbb dolog, amit mostanában láttunk

|

Brie Larson oda-vissza az MCU legkirályabb szuperhőse lesz, ez már nem is kérdés.

Hirdetés

A képregényrajongók valószínűleg tudták, hogy a márciusban debütáló Marvel Kapitány nem egy másodvonalbeli szuperhős lesz a Marvel filmes univerzumában, hanem komoly szerepet szánnak neki az alkotók, de a trailerek előtt talán nem sokan sejtették, hogy Carol Danvers simán menőbb lesz, mint Vasember és Pókember együtt.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjátékhoz hasonlóan ebből is csak egy fél perces trailert kaptunk, azonban míg ott próbálnak minimális infóval sejtelmes trailert csinálni, addig itt egy halál laza trailert dobtak össze. Brie Larsont eddig is imádtuk, de ebben a filmben annyira vagánynak tűnik, hogy arra nincsenek szavak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)