Hirdetés

Marvel Kapitány, Deadpool, és több más hős is utolsó kalandjára indul

|

Pontot tesz hat népszerű szuperhős történetének végére a Marvel Comics.

Hirdetés

A napokban a New York Comic Conon jelentette be a Marvel, hogy összesen hat népszerű hős fog kapni a közeljövőben "THE END" füzetet, vagyis Marvel Kapitány, Doktor Strange, Miles Morales, Amerika Kapitány, Deadpool és Venom esetében is megismerhetjük az adott karakter életének utolsó nagy kalandját. 

Hirdetés

Ez a megoldás egyébként nem számít újdonságnak a kiadónál, hiszen a Wolverine: The End sztorit például már 2004-ben megkaptuk, mondjuk ott hat füzetre nyújtották a cselekményt, itt pedig minden hős esetében megelégszenek egyetlen kiadvánnyal. Marvel Kapitány saját füzetében ötven évre elutazott az űr egy távol pontjára, most pedig visszatér a Földre, ahol nyilván az eltelt idő alatt minden megváltozott. Doktor Strange történetében a legfőbb mágus egy olyan cyberpunk világban indul utolsó útjára, ahol mindenki elfeledkezett a mágiáról. Miles Morales az emberiség utolsó védvonalánál, Brooklynban próbálja megmenteni a civilizációt a pusztulástól. Amerika Kapitány egy poszt-apokaliptikus pusztaságban harcol majd a Vörös Koponya hordáival. Deadpool kapcsán annyit árultak el, hogy bár Wade Wilson azt hiszi, lehetetlen őt megölni, valójában nem is egy mód létezik erre. Végezetül Venom saját füzetében a távoli jövőt ismerhetjük meg, ahol a szimbióta az élet utolsó védelmezője lesz az egész univerzumban. Az alábbi galériában megnézhetitek mind a hat füzet tervezett borítóját. 

A felsoroltak közül ti melyik sztorira vagytok a leginkább kíváncsiak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)