Hirdetés

Véres leszámolás áldozata lett a Narcos stábjának egyik tagja Mexikóban

|

A jelek szerint a helyi alvilágnak nem volt ínyére, hogy valaki a területükön nézelődik.

Hirdetés

Jelenleg a harmadik évadánál jár a Netflix Narcos című sikersorozata, amely Pablo Escobar kolumbiai drogbáró körül forog. A stáb emiatt főleg Dél-Amerikában forgat, a negyedik évad előkészületei azonban tragédiába torkollottak.

A folytatást Mexikóban vette volna fel a stáb, ezért utazott az országba Carlos Munoz Portal, akinek az volt a feladata, hogy megfelelő helyszíneket találjon a forgatáshoz. Munoz kifejezetten nagy névnek számított a szakmában, hiszen olyan produkciókon dolgozott korábban, mint a Sicario, a Spectre, a Halálos iramban, vagy épp az Apocalypto.

A hatóságok még nyomoznak az ügyben, de annyit már nyilvánosságra hoztak, hogy Munoz szétlőtt autóját és holttestét San Bartolomé Actopan mellett találták meg. Ebben a régióban a legmagasabb a gyilkosságok száma egész Mexikóban: csak júliusban 182 halálos áldozatról számoltak be. 

A Narcos 4. évada a hírhedt mexikói kartel, a Juarez körül forgott volna, de ezek után kérdéses, hogyan folytatódik a munka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)