Hirdetés

Venom - már van is egy lelkes jelentkező Carnage szerepére

|

Úgy hírlik, hogy a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom moziban az antihős nem mással méri majd össze szimbióta-erejét, mint Carnage (avagy Vérontó vagy Mészárszék), amelyre már be is jelentkezett egy rendkívül tehetséges ifjú a Gotham sorozatból.

Hirdetés

Rengeteg még a kérdőjel a Sony Marvel Univerzuma körül (aminek hol van köze a Marvel Filmes Univerzumához, hol nincs, hetente változik), de az biztos, hogy készül az önálló Venom mozi Tom Hardy főszereplésével és Ruben Fleischer (Zombieland) rendezésében. Nemrég a The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy forrásaik szerint a címszereplő ellenfele Carnage (Vérontó/Mészárszék), azaz valódi nevén Cletus Kasady lehet. 

Hirdetés

De vajon ki játszhatná el a senkit és semmit nem kímélő, őrült sorozatgyilkost, aki már rengetegszer keserítette meg Pókember életét? A rajongók már meg is válaszolták a kérdést a Sony helyett, ugyanis kampányt indítottak Twitteren #CameronforCarnage hashtaggel annak érdekében, hogy a Gotham sorozatban brillírozó Cameron Monaghan kapja meg a szerepet.

Az ifjú színésznek persze nem kellene kétszer mondani, válaszában kifejtette, hogy gyermekkorában Carnage-figurákkal múlatta az időt, szóval egy álma válna valóra: 

Monaghannek ráadásul jól is állnak ezek a pszichopata karakterek, hiszen a Gothamben nagyszerűen hozta Jerome Valeska megkattant figuráját, valamint az Amityville: Az ébredés című horrorban sem vattacukrot árulgat és még egy sor ehhez hasonló filmet találhatunk a közeljövőt érintő menetrendjében. Mi drukkolunk, hogy a Sony is felfigyeljen a kampányra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)