Hirdetés

Carol nélkül kell elkészülnie a The Walking Dead spin-off sorozatának, amiben ő és Daryl lettek volna a középpontban

|

Melissa McBride úgy döntött, nem játszik abban a sorozatban, ami Carol és Daryl kalandjait mesélte volna el.

Hirdetés

Néhány hónap, és végleg véget ér az utóbbi évek egyik legnépszerűbb drámasorozata, a The Walking Dead, de az AMC nem búcsúzik a franchise-tól. A Fear the Walking Deadből biztosan lesz nyolcadik szezon, nyáron debütál a Tales of the Walking Dead antológiasorozat, jövőre Negan és Maggie az Isle of the Deadben indulnak új kalandokra, még várjuk, hogy Rick saját filmjeivel térjen vissza, és ott van Daryl és Carol sorozata, ami most már csak az egyiküké.

TV Line írt arról, hogy a Carolt alakító Melissa McBride kiszállt a projektből - nem egyértelmű, hogy önszántából, vagy külső nyomásra.

Hirdetés

A cikk azt írja, kreatív döntések vezettek a távozáshoz, ami furán hangzik egy olyan sorozatnál, aminél eleve az volt a fő irány, hogy a karaktert 12 éve alakító színésznő lesz az egyik központi alakja. Egyébként azt is megértjük, ha nem akarta még tovább elkötelezni magát, és évekig ebben az egy szerepben maradni. Az AMC közleményében írtak alapján inkább az volt a gond, hogy a szériát Európában forgatják, és a színésznő nem tudja megoldani a költözést.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ez a személyi változás egyben azt is jelenti, hogy a premier csúszhat. Egyelőre mérsékelt izgalommal várjuk, hogyan ér véget a történet, és milyen alapokra építkezhet az új szál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)