Hirdetés

Carrie Fisher csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán, ezt Mark Hamill sem hagyhatta szó nélkül

|

A világ Leia hercegnője jövőre megkapja végre a kitüntetést, a világ Luke gazdája pedig velünk ünnepel.

Hirdetés

Carrie Fisher 2016. december 27-én hunyt el. Star Wars rajongók hadai emlékeznek meg a tragikus eseményről évről évre, de Carrie Fisher nem csak Leia hercegnő jelmezét vehette fel több mint 40 éves karrierje alatt: számtalan filmben és sorozatban szerepelt, kiadott 4 könyvet, és rengeteg színdarab és forgatókönyv fűződik a nevéhez.

Ha valaki, akkor ő megérdemli a helyét a hollywoodi Hírességek sétányán, amire hosszú ideje várnak már azok, akik ismerik és tisztelik munkásságát.

Hirdetés

Egy rajongó ugyan röviddel a színésznő távozása után megalkotta a csillagot, de a hivatalos kitüntetésre még várni kellett. Tegnap érkezett a bejelentés, hogy Carrie Fisher 2022-ben megkapja majd méltó helyét a színészlegendák között a filmek fővárosában.

Mark Hamill (aki egyébként szintén részesülhetett ebben a kitüntetésben) is reagált a bejelentésre, egy nagyon szép poszttal.

Egyébként sem felejtettük volna el soha a színésznő munkásságát, de így talán még jobban helyreállt az egyensúly az Erőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)