Hirdetés

Carrie Fisher egyelőre túl van az életveszélyen

|

Egyetlen és megismételhetetlen Leia hercegnőnk szívrohamot kapott péntek délután egy repülőúton. Szerencsére azóta az állapota stabil, a bátyja most megszólalt.

Hirdetés

Tegnap este sokunkat döbbentett meg a hír, mi szerint Carrie Fisher, egy Los Angeles-be tartó repülőjáraton rosszul lett, szívrohamot kapott. A külföldi sajtónak sikerült elérnie a színésznő bátyját.

Anna Akana színésznő közvetlenül Fisher mellett ült a gépen, ő később azt mondta, hosszú percekre leállt a légzése, de a járaton orvos és nővér is utazott, akik a segítségére siettek, a személyzettel együtt. Az utóbbi órákban a hírek szerint az állapota stabil, de egyelőre nem adnak ki semmilyen információt.

A színésznő bátyja, Todd Fisher szerint biztosat még a család sem tud.

Carrie az intenzíven van. Mindössze ennyit tudunk jelenleg mondani. Ennél több információnk nekünk sincs, mert mi magunk még nem tudtunk beszélni az orvosokkal.

A hír nem csak a rajongókat, de a sztárvilágot is megdöbbentette. Rengetegen küldik az Erőt a színésznőnek és remélik a legjobbakat. Kedvenc wookiee szereplőnk sincs ezzel másként.


Kemény év volt ez a 2016, bízunk benne, hogy nem kell még egy súlyos veszteséget elkönyvelnünk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)