Hirdetés

Carrie Fisher szívroham miatt kórházba került

|

Mindenki Leia hercegnője péntek délután repülőgéppel utazott Londonból Los Angeles-be, mikor megtörtént a baj.

Hirdetés

Sajnos egy olyasfajta szerencsétlenség, mint a szívroham, már-már gyakorinak számít. De ha például az egy olyan személlyel történik, mint Carrie Fisher, aki a legendás Star Wars filmek csodás Leia hercegnője, az sokak számára lehet megrendítő.

A legkeményebb hercegnőket is utolérheti a baj. Carrie Fisher a The Princess Diarist című könyvének népszerűsítésén vett részt az angol fővárosban, ami az eredeti Star Wars trilógia forgatása közben szerzett tapasztalatairól szól. Londonból ma délután utaztak vissza az államokba, a szívroham útközben érte utol. Anna Akana színésznő sajnos közvetlen közelről volt részese az eseményeknek.

Nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni, de egyszer csak leállt a légzése a repülőn, úton hazafelé. Nagyon remélem, hogy rendben lesz. Hálásak lehetünk a repülő személyzetének, akik azonnal a segítségére siettek és a gépen utazó nagyszerű orvosnak, illetve nővérnek, akik szintén segítettek rajta.

Úgy hírlik, hogy még a repülőgépen szívmasszázst végeztek rajta és a landolás után azonnal kórházba vitték, de nem jó az állapota. 

Mit mondhatnánk még… Az Erő legyen vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)