Hirdetés

Carrie Fisher utolsó levele olyan, mintha a túlvilágról írta volna

|

A színésznő halála után három évvel még egyszer utoljára feltűnik a vásznon a Skywalker korában, testvére pedig megosztott egy nemrég megtalált levelet, amelyben egy halálon túlról érkező üzenetet olvashatunk.

Hirdetés

Jelenleg is fut a mozikban a Star Wars: Skywalker kora, mely nem csak a Skywalker család generációkon átívelő történetét hivatott lezárni, de Carrie Fishert is láthatjuk benne még egyszer utoljára. A színésznő 2016-ban hunyt el, azonban Az ébredő Erőben fel nem használt jelenetekkel megoldották, hogy ismét találkozhassunk Leia hercegnővel. Most előkerült egy levél tőle, amely olyan hangvételben íródott, mintha egy túlvilági üzenet lenne. 

Hirdetés

A búcsúra Todd Fisher, Carrie Fisher testvére talált rá édesanyjuk, Debbie Reynolds dolgai között, aki egy nappal lánya halála után hunyt el. Elmondása szerint a levél mindenképpen Carrie-hez tartozott, mivel ezer közül is felismerné testvére írását:

"Halott vagyok. Te hogy vagy? Hamarosan találkozunk... Felhívnálak, hogy elmondjam milyen ez, de sajnos itt fönt nincs recepció. Csapó. Új jelenet, új díszlet, egy új égi helyszín. Végre megkaptam azt a szerepet, amire egész életemben készültem. Isten adta szerepet. Ez a végállomása annak a turnénak, amin egész életemben voltam."

Todd Fisher elve félve ült le megnézni, az új Star Wars filmet, mivel J.J. Abrams felkészítette, hogy egy érzelmes búcsút vesznek nővérétől. Elmondása szerint teljesen lesokkolta, hogy nem sokkal azután talált egy ilyen üzenetet testvérétől, hogy még egyszer utoljára a vásznon is láthatta. A sorok igen kísértetiesen hatnak, azonban fontos megjegyezni, hogy a színésznő íróként is tevékenykedhetett, így valószínűleg egy vázlatról vagy hasonló ujjgyakorlatról lehet szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)