Hirdetés

Cathrine Zeta-Jones is csatlakozott az Addams Family sorozathoz

|

Tim Burton rebootjának sikerült egy legendás színésznőt is behúznia.

Hirdetés

Nagyon szépen alakul a Tim Burton rendezésében készülő Wednesday sorozat szereplőgárdája. A reboot ugyan az Addams család csemetéjére koncentrál, azért a többi karakter is megkapja majd az idejét a reflektorfényben. Valószínűleg ezért is szerződtették le Catherine Zeta-Jonest Morticia szerepére.

Az Oscar-díjas színésznő csatlakozik Luis Guzmánhoz (a családapa, Gomez) és Jenna Ortegához (a leány, Wednesday) a 8 részes minisorozatban.

Hirdetés

A sztoriról annyit tudunk, hogy Wednesday körül forog majd, aki éppen próbálja kitanulni különleges erőinek irányítását. A hősnőnknek fel kell majd göngyölítenie egy a városát kínzó gyilkossági ügy szálait, és a családjával is dűlőre kell jutnia. A sztori egy természetfeletti családi drámának ígérkezik, szuperképességekkel és mágiával vegyítve, amivel minket már sikerült megnyerni.

A Wednesday (igen, egyszerűen csak ennyi lesz a sorozat címe) még nem kapott premierdátumot, de tekintettel arra, hogy még trailer sem érkezett, valószínűleg még egy darabig várnunk kell majd a megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)