Hirdetés

Chadwick Boseman több részhez is hangját adta a What If...? sorozatban

|

A Fekete Párduc színésze jó pár részben hallható lesz majd a jövőre debütáló animációs sorozatban, mint az Űrlordot helyettesítő T'Challa.

Hirdetés

A Disney a nemrégiben megtartott Investor Dayen rengeteg filmet és sorozatot bejelentett, melyek az általuk tulajdonolt franchise-okhoz kapcsolódnak. Ezek között ott figyelnek a Marvel újdonságai is, melyek egy ideje már bemutatóra várnak; ilyen például a What If...? animációs sorozat is, ami alternatív történetszálakat mutat majd be az MCU eddigi összes megjelent filmjéhez. Kevin Feige most elárulta, hogy a fiatalon elhunyt Chadwick Boseman hangját többször is hallhatjuk még a sorozatban.

Hirdetés

Ezekben a történetekben Yondu Peter Quill helyett T'Challát viszi el a Földről, így a wakandai trónörökös válik Űrlorddá. A Marvelt vezető Feige most elárulta, hogy a karakter nem csak azért lesz érdekes, mert valószínűleg utoljára láthatjuk benne a korábban megismert Fekete Párducot - hiszen a stúdió elmondta, hogy nem tervezik helyettesíteni Bosemant, inkább más irányt vesz a széria -, és Chadwick Boseman szólaltatja majd meg.

A What If...? munkálatai már jóval korábban elkezdődtek, így Boseman négyszer tudott bemenni a stúdióba, hogy hanganyagot rögzíthessenek vele, mielőtt később halálosnak bizonyuló betegsége ledöntötte lábáról. Ez azt jelenti, hogy hangját a sorozat több epizódjában is hallhatjuk majd.

A széria első évada mindössze 10 részes lesz, de Feige elmondta, hogy már a második szezon munkálatai is zajlottak 2019-ben, tehát előfordulhat, hogy Boseman hangját még pár év múlva is hallhatjuk, amikor a folytatás debütál a Disney+-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)