Hirdetés

Charlie Cox hangján szólal meg Daredevil a Spider-Man: Freshman Year animációs sorozatban

|

Sok más egyéb érdekesség is kiderült a Spider-Man: Freshman Year szériáról.

Hirdetés

A 2021-es Disney+ Day óta tudjuk, hogy készül egy Spider-Man: Freshman Year című animációs sorozat, ami Peter Parker gimis gólyaéveit hivatott elmesélni. A San Diego Comic-Conon most erről a szériáról árult el újabb részleteket a Marvel Studios.

A sorozat Peter első gimis évét mutatja be - anno az Amerika Kapitány: Polgárháborúban mutatkozott be az MCU-s Pókember, aki ekkor már a gimi második osztályát taposta, szóval az ideig vezető útról lesz most szó. 

Hirdetés

Kiderült, hogy a Spider-Man: Freshman Yearben szerepelni fog Daredevil, vagyis a Fenegyerek, akit az a Charlie Cox szinkronizálhat, aki a netflixes sorozatokban és a Pókember: Nincs hazaútban is eljátszotta már a vak igazságosztót. 

Ezen felül Nico Minuro, Lonnie Lincoln, Amadeus Cho, és Harry Osborn felbukkanását is megerősítették. Harry szerepeltetése már csak azért is nagyon érdekes, mert a Pókember: Nincs hazaútból kiderült, az MCU világában nincs Oscorp Industries, ami ugyebár Harry apjának, Norman Osbornnak a cége az eredeti Pókember képregényekben és a Sam Raimi féle trilógiában is. 

Norman egyébként maga is tiszteletét teszi a sorozatban. A rosszifúk között olyan ismert arcok bukkannak fel, mint Doctor Octopus, Rinó, Tarantula, Kaméleon vagy Skorpió. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nico Minuro már feltűnt a Hulun futott Runaways sorozatban és játszható karakterként a Marvel's Midnight Suns videojátékban is találkozhatunk majd vele. Amadeus Cho a képregényekben egy ideig átvette Hulk szerepét, Lonnie Lincoln pedig Pókember egyik régi ellenfelének, Sírkőnek a civil neve. Bármennyire is furcsa, Doctor Strange is szerepelni fog - egyre inkább úgy fest a dolog, mintha az animációs széria nem is az MCU-ban játszódna. Mindezek tükrében elég izgalmasnak tűnik a Spider-Man: Freshman Year, ami 2024-ben fog megérkezni a Disney+-ra.

Az alábbi képen Peter és barátai láthatóak:

Már most megrendelték a második évadot, ami Spider-Man: Sophomore Year címmel érkezik. 

Így fest majd a sorozatban Peter civilként, és házi Pókember szerkójában:

Ez pedig Daredevil szerelése lesz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)