Hirdetés

Charlie Cox még mindig nem látta egyik MCU-s szereplését

|

Daredevil egy kisebb szerepben végre visszatérhetett az Amazon: Az ügyvéd egyik vendégszereplőjeként, de a színész még mindig nem nézte meg, hogy mi lett a végeredmény.

Hirdetés

Amikor a Netflix elkaszálta a saját Marvel sorozatait, akkor a rajongók talán Charlie Cox Daredevil alakításának elvesztését siratták a legjobban (én mondjuk Jessica Jonesomat várom vissza). A színész aztán 2021-ben visszatérhetett Peter Parker jogi problémáinak megoldására, 2022-ben pedig már teljes harci díszben láthattuk Matt Murdockot az Amazon: Az ügyvéd epizódjaiban.

Charlie Cox épp a saját MCU sorozatán dolgozik, de meglátogatta Nashville-t az ICCCon részeként, ahol Vincent D'Onofrióval együtt meséltek a Mmarveles projektekről.

Hirdetés

A színész nagyon nagy lelkesedéssel mesélt az amazonos szerepéről.

"Amikor elolvastam a forgatókönyvet, akkor tudatosult bennem, hogy most kipróbálhatom magam egy új légkörben. Az volt a feladatom, hogy igaz maradjak a karakterhez egy olyan környezetben, ami ehhez a sorozathoz épült. A gond az, hogy Daredevil mindig a komoly srác, és ha így marad, akkor egy vicc lenne belőle az Amazonban. Ezt nem akartam. Passzolni akartam Jennifer Walters stílusához, amiből egy jó kis kísérlet lett."

Murdock egyébként gyakran kerül humoros helyzetekbe, és bár nem a vicceiről híres, el tudja ő engedni magát, amikor Parker épp nem idegesíti halálra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Cox még hozzátette, hogy ugyan egy érdekes kísérlet volt ez az egész, a sorozatot még mindig nem látta.

"Nem láttam a részeket. Láttam pár darabkát, amikor ADR-t vettünk fel (extra szinkron bizonyos szövegek helyettesítéséhez), és úgy tűnt hogy működik a dolog."

Mi, akik láttuk a sorozatot, nem tudunk ellenkezni. Murdock egy üdítő szereplője volt a szériának, és bár az Amazon nélküle is egy kellemes kaland volt, ő hozta a cseresznyét a desszertünk tetejére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)