Hirdetés

Charlie Cox megverekedne az utódjával a Daredevil szerepért

|

A színész elég lazán bemondta, hogy felhúzná a maszkját, ha valakit a helyébe akarnának állítani.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának jövője még mindig nem teljesen tiszta, pláne, ami a Defenders karaktereket illeti. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist ugyan már nem folytathatják a hősködést a Netflix égisze alatt, de a Marvel arról gyanúsan hallgat, hogy akkor mégis mi lesz a sorsuk.

Daredevil körül most főleg nagy a felhajtás, mivel Pókembernek hamarosan szembe kell néznie az igazságszolgáltatással, ebben pedig a "vak" ügyvéd jelenléte sokat segítene.

Hirdetés

Noha többször is szóba hozták a Pókember: Nincs hazaúttal a Daredevil netflixes verzióját megformáló Charlie Cox csak annyit tudunk biztosan, hogy a film előzetesében nem az ő alkarját láthattuk, de ez alapvetően nem bizonyít semmit.

Akárhogy is, a karakter szerepe az MCU-ban még kérdéses, és nem kizárt, hogy a Marvel egy új színészt keres Cox helyére. Ezzel ő maga is tisztában van, és már fel is készült a bejelentésre:

"Lemennék a pincébe, megkeresném a Daredevil maszkomat, aztán levadásznám az új arcot. Megverekednénk a szerepért."

A színész a Pop Culture Spotlight vendége volt, ahol egy jóízűt beszélgetett a műsor házigazdájával. Elmondta, hogy nagyon szívesen visszatérne a szerephez, ha úgy jönne ki a lépés, de ez alapvetően egy kétélű fegyver.

"Ha adódna egy ilyen lehetőség, szerintem akkor is újrakezdenék az egészet. Persze ha engem választanak, akkor lennének elemek amik megmaradnának. Az is lehet, hogy valaki mást választanak majd, aztán rebootolják az egészet. Vigyázni kell azzal, hogy mit kívánsz. Ha visszatérünk a projekthez, akkor elképzelhető, hogy nem lesz az már olyan jó, mint az eddigiek, talán nem is működne, sok idő telt el.

Nem akarod bemocskolni azt, ami eddig makulátlan volt. Ha sose térhetek vissza a szerephez, most akkor is van három remek évadunk, amik közül az utolsót értékelték a legmagasabbra. Felfelé tartó íven voltunk, és én hálás vagyok azért, amit eddig összehoztunk."

Ti mit szóltok ehhez? Szeretnétek, hogy visszahozzák Charlie Cox Daredeviljét?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)