Hirdetés

Charlie Cox reagált arra, hogy esetleg ő lenne a következő James Bond

|

Az új Daredevil sorozatán dolgozó színész nem kerülgette a témát.

Hirdetés

Daniel Craig mindig is tudta, hogyan szeretne elköszönni James Bond karakterétől, a rajongók viszont csak a Nincs idő meghalni bemutatásakor szembesültek vele. Azóta a búcsúzást felváltotta a találgatás: mindenki arra kíváncsi, hogy ki lesz a következő 007-es ügynök, de a kritériumok kapcsán annyit tudunk, hogy nem fiatalt keresnek, nem nőt és nincs megkötés bőrszínben. 

Bár ezek lehetővé tennék, hogy az internet egy része által nagyon vágyott Idris Elba írjon alá a franchise-hoz, a színész világossá tette, hogy nem ez az életcélja. A kívánságlistán vannak még olyan favoritok, mint Henry Cavill, Richard Madden és Tom Hardy, azonban felbukkant rajta egy olyan új név is, amely magát az érintettet is alaposan meglepte. 

Hirdetés

Charlie Cox neve Daredevillel forrt össze a netflixes Marvel-sorozat(ok)nak köszönhetően, azóta pedig a Disney+-on bukkant fel a karakter bőrébe bújva a She-Hulk szériában, és már készül a következő önálló Daredevil projektje Born Again alcímmel, amely minden új infóval egyre érdekesebbnek tűnik. Cox tehát elkötelezte már magát egy nagy franchise mellett, így miután ismert brit színészként az ő nevét is pletykálták a James Bond castingnál, rákérdezett erre nála az NME

"Rajta van egyáltalán a nevem a listán? Te vagy az első ember, akitől ezt hallom. Valaki felhozta ezt a minap, és azt mondta, hogy vannak esélylatolgatások [arra vonatkozóan, hogy ki játssza majd a következő Bondot]. Aztán azt mondta: 'Sajnos nem neked'. Az őszinte igazság az, hogy szerintem vannak nálam jobb jelöltek is. A Bond-érzésbe egy kicsit belekóstoltam a Treasonnel, de különösen a Daredevillel. Egy szuperhőst játszani nem is annyira más".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Cox azt is megjegyezte egyébként, hogy ő csupán egy újabb művész lenne, aki beleillene abba a trendbe, ami a franchise-t övezi, a 30-as vagy 40-es éveikben járó, sötét hajú színészekébe. 

"Szerintem valami mást kellene csinálniuk - és azt hiszem, tudod, mire gondolok. Ez egy igazán jó alkalom és lehetőség lenne erre".

Hogy pontosan kire gondolt Daredevil megformálója, az nem derült ki, kémkedni viszont láthatjuk hamarosan a Netflix Treason (Árulás) című kém-thrillerében, amelyben Cox egy Adam Lawrence nevű, tapasztalatlan MI6-ügynököt alakít, akit váratlanul kiválasztanak az ügynökség vezetőjének. De amikor a múlt utoléri őt, kénytelen kettős ügynökként tevékenykedni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)